Benidorm

Els regidors del PSOE a Benidorm es donen de baixa del partit després de prendre l'alcaldia al PP

Els dotze regidors del PSPV-PSOE a Benidorm, a la Marina Baixa, s'han donat de baixa del partit després de presentar una moció de censura contra l'alcalde del PP amb el suport d'un regidor trànsfuga i en contra de la direcció socialista. Entre els regidors socialistes en aquesta població hi ha la mare de Leire Pajín, la secretària d'Organització del PSOE, que havia anunciat mesures contra tots els que no complissin el pacte antitransfuguisme del PSOE, es diguessin com es diguessin, un extrem al qual, finalment, no caldrà arribar.

Actualitzat
La decisió dels regidors socialistes l'ha fet pública el portaveu de la formació a l'Ajuntament, Agustín Navarro, que ha explicat que deixen la militància per no perjudicar el partit. Navarro, a més, ha negat que tot plegat tingui res a veure amb el cas de la trànsfuga Maruja Sánchez, que el 1991 va donar l'alcaldia al PP, i més concretament a un Eduardo Zaplana que començava la seva carrera política.

El regidor ha carregat en la seva intervenció contra el Partit Popular, a qui ha acusat de fer maniobres per frenar la firma de la moció de censura mitjançant el presumpte intent de "compra" de tres edils socialistes perquè no portessin a terme la decisió.

Ara, a Benidorm, s'obre un termini de deu dies hàbils per celebrar un ple extraordinari en què Navarro assumirà l'alcaldia del consistori. Feia setze anys que els populars manaven a Benidorm.
Anar al contingut