Madrid

Els propietaris que posin la seva vivenda en lloguer podran estalviar-se el 70% en assegurances

Facilitar l'accés a la vivenda continua sent una prioritat del govern de Zapatero i, per fomentar-ne el lloguer, la ministra del ram, Carme Chacón, ha avançat una mesura segons la qual els propietaris que lloguin un habitatge es podran beneficiar de descomptes a l'hora de contractar una assegurança. Protegir la vivenda de danys i perjudicis o les assegurances multirisc podrà ser fins a un 70% més barates. Aquest nou producte de lloguer segur es posarà en marxa a través de la Societat Pública de Lloguer.

Actualitzat
La ministra de Vivenda ha fet servir com a exemple per explicar la rebaixa en l'assegurança una vivenda de 70 metres quadrats. Actualment, el propietari s'ha de desembutxacar 170 euros per una assegurança, mentre que amb la nova mesura es podrà reduir la despesa a 55 euros.

Carme Chacón ha recordat també que la reforma del Pla Estatal de Vivenda permetrà augmentar el nombre de beneficiaris de la subvenció de 6.000 euros per als propietaris que lloguen les seves vivendes buides. Aquesta reforma implicarà que tot propietari d'un immoble buit, tingui els metres que tingui i independentment de la renda que sol·liciti, podrà accedir a l'ajuda.

Les novetats en matèria de lloguer segur les presentarà públicament el Ministeri de Vivenda la setmana que ve.
Anar al contingut