El creuer Costa Magica va batre un rècord de passatgers al port de Palamós el 22 d'octubre del 2015. Imatge del vaixell atracat al port del Bai…
El creuer Costa Magica va batre un rècord de passatgers al port de Palamós el 22 d'octubre del 2015. Imatge del vaixell atracat al port del Baix Empordà. Pla general. (ACN)
Castelló d'Empúries

Els ports de Palamós, Roses i Sant Carles de la Ràpita tanquen la temporada amb el rècord de 43.100 passatgers

Actualitzat

Els ports de Palamós, Roses i Sant Carles de la Ràpita han tancat la temporada de creuers 2015 amb la xifra rècord de 43.100 passatgers, un 1% més que el 2014, i han registrat cinquanta escales, les mateixes que l'any passat. L'activitat ha generat un impacte econòmic estimat de tres milions d'euros en el conjunt del territori. Tot i que els viatgers han augmentat a Palamós (amb un increment del 6%) i Sant Carles de la Ràpita (el doble que l'any passat), Roses ha registrat una davallada del 60%. El govern confia que l'any vinent, amb la declaració de port Schengen de Palamós, incrementi el nombre de creueristes i això suposi "un revulsiu econòmic, social i de modernització", ha remarcat Vila.

Anar al contingut