L'any 2014 la concentració va omplir la Gran Via i la Diagonal de Barcelona

Els polítics sobiranistes reclamen que s'escolti els manifestants de la Diada

Actualitzat

La multitudinària manifestació d'aquest Onze de Setembre ha estat un dels principals temes de conversa a la xarxa. Els polítics catalans i espanyols hi han fet referència. El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha agraït l'assistència als que han anat a la manifestació, que ha qualificat com "la millor empenta per al referèndum de l'1 d'octubre".

 

 

En la mateixa línia, el vicepresident, Oriol Junqueras, i el responsable d'Exteriors, Raül Romeva, han destacat el civisme que ha presidit la mobilització:

 

 


L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha felicitat els assistents i ha considerat que "mereixen ser escoltats":

 


Des de Podem, tant el líder a Catalunya, Albano Dante Fachin, com l'ex-número dos a nivell estatal, Íñigo Errejón, han lamentat que el govern del PP no escolti els manifestants:

   

Molt diferents han estat les piulades del cap de files del PP català, Xavier García Albiol. L'exalcalde de Badalona ha criticat la presència del líder de l'esquerra abertzale, Arnaldo Otegi. En una altra piulada, Albiol ha afirmat que l'assistència d'aquest any ha estat molt menor que la d'edicions anteriors.

 


En una línia semblant, el líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha considerat que els partitis independentistes han provocat una "fractura social", que creu que queda demostrada per "l'absència de banderes catalanes":
ARXIVAT A:
11S
Anar al contingut