Imatge d'arxiu d'un avió d'Iberia (Foto: Reuters)
Imatge d'arxiu d'un avió d'Iberia (Foto: Reuters)
Madrid

Els pilots d'Iberia convoquen dos dies més de vaga per al 9 i l'11 de gener

La secció sindical de Sepla a Iberia ha comunicat per carta a la companyia la convocatòria de dos dies més de vaga per als pròxims 9 i 11 de gener, segons han informat fonts de l'aerolínia i del sindicat. Els pilots, que fan aquest dijous la segona jornada de vaga del desembre, ja havien anunciat les seves intencions de convocar més aturades al gener, després de no haver arribat a un acord amb la companyia en les reunions negociadores i en protesta per la creació d'Iberia Express.

RedaccióActualitzat
Des del SEPLA-Iberia han assenyalat que tot i aquesta noves convocatòries segueixen disposats a seguir negociant "fins a l'últim minut" i desconvocar les aturades si s'arriba a un acord.

En la segona i última jornada de vaga de desembre dels pilots d'Ibèria la tranquil·litat ha estat la protagonista. L'aerolínia ha reforçat els serveis d'informació al passatger per a tota la xarxa aeroportuària. Fins i tot ha reservat una cinta de recollida d'equipatge de l'aeroport de Barajas per si calgués retornar maletes ja facturades, i ha recol·locat el 90% dels 10.000 passatgers afectats en altres vols.

En total, s'han cancel·lat 118 vols a tot l'Estat, 16 dels quals són connexions entre Barcelona i Madrid. Iberia ha operat 211 dels 329 vols que tenia programats, és a dir el 64%.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut