Londres

Els Pets s'estrenen a Londres amb l'aforament complet i un públic entregat i reivindicatiu

La banda de Constantí ha viscut amb especial il·lusió un concert amb l'aforament complet per un públic, majoritàriament catalans residents a la capital britànica, entregat i reivindicatiu.

RedaccióActualitzat
Feia un any que Els Pets no trepitjaven un escenari, fins aquest dissabte a la nit. La banda liderada per Lluís Gavaldà va tornar a actuar i ho va fer en un lloc somniat, Londres, en una sala completament plena i un públic, majoritàriament catalans residents a la capital britànica, entregat i reivindicatiu.

Feia un mes que les entrades estaven exhaurides per a un espectacle que els de Constantí van viure amb especial il·lusió. Ells mateixos es defineixen com a hereus del pop anglosaxó i alguns dels seus temes més coneguts han sortit de viatges precisament a Londres.

La sala Cargo de Londres, situada en un dels barris més destacats de l'ambient musical londinenc, va acollir un concert farcit amb els grans èxits d'Els Pets a l'espera del nou disc l'estiu que ve.

Va ser una nit per rememorar vells temps però també eminentment política, amb nombrosos crits d'independència i moltes estelades i senyeres. El grup tarragoní va fomentar des d'un principi que la nit fos molt reivindicativa presentant-se al públic amb un "som de Constantí, i ben aviat, Catalunya serà lliure" en anglès.

El concert estava organitzat per Catalans UK i l'Institut Ramon Llull.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut