Girona

Els Pets celebren 30 anys sobre els escenaris amb un concert íntim a Girona

L'espectacle, dins del Festival Temporada Alta, és el tret de sortida d'una gira per tot el país, que presenta els temes clàssics de la banda de Constantí, amb nous matisos i sons

RedaccióActualitzat

Els Pets van celebrar ahir a la nit els 30 anys dalt dels escenaris amb un concert íntim i enèrgic a Girona, acompanyats per la Gran Orquestra Petita, de corda i vent. L'espectacle, dins del Festival Temporada Alta, va suposar el tret de sortida de la seva nova gira, que els portarà a Andorra i diverses poblacions catalanes.

Els Pets van demostrar que es troben en plena forma. Durant dues hores, la mítica banda de Constantí va repassar una gran part dels seus èxits, com ara "Parla", "Jo sóc el teu amic" o "Passarà el temps", arranjats amb noves textures i acords de la mà de l'orquestra de cambra.

Uns 700 espectadors van omplir de gom a gom l'Auditori de Girona i no van parar de ballar, cantar i aplaudir. Per acabar la nit, no va poder faltar el "Bon dia", que va posar dret tot el públic. L'espectacle forma part del Temporada Alta, que ha programat una àmplia oferta musical, amb 29 muntatges i concerts.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut