Futbol

Els petits accionistes del Figueres tenen 4.000 firmes, de moment, contra el trasllat de l'equip

La plataforma de petits accionistes de la UE Figueres ha recollit, de moment, 4.000 firmes contra el trasllat de l'equip a Castelldefels. El termini de recollida de signatures es tanca aquest dijous. Per divendres al vespre, està previst que la plataforma entregui totes les firmes recollides a l'alcalde de la capital de l'Alt Empordà, Santi Vila, en un acte reivindicatiu a la plaça de l'Ajuntament, que comptarà amb la participació dels gegants i castellers de la ciutat. Els membres de la plataforma també llegiran un manifest en contra del trasllat de la Unió a Castelldefels.

Actualitzat

Mentrestant, els seguidors del Figueres estan a l'espera de la decisió de la Federació Espanyola de Futbol sobre si accepta o no el trasllat de l'equip a Castelldefels, amb la denominació de Miapuesta Castelldefels.

A més, la plataforma de petits accionistes del Figueres també està a l'espera de la decisió del jutge sobre si admet a tràmit la demanda contra l'acta de l'assemblea de la junta general d'accionistes celebrada el 28 de juny passat a l'estadi de Vilatenim, en què el president del Miapuesta, Enric Flix, va decidir unilateralment, fent ús del 51% de les accions que posseeix, aprovar el trasllat de l'equip a Castelldefels. Una assemblea que la plataforma va impugnar i, per això, falta conèixer la decisió del jutge.

Entrevista amb Jordi Roche

Una delegació del grup de petits accionistes da la Unió Esportiva Figueres que s'oposen activament al trasllat del club a Castelldefels han anat a Barcelona per explicar, personalment, la seva problemàtica al president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Roche.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut