Barcelona / Ripollet

Els pèrits confirmen que el principal acusat pel crim de Ripollet no té cap trastorn mental

Sergio, el principal acusat de la mort de la noia de Ripollet, no té cap trastorn mental, segons han explicat els tres forenses i el psicòleg que han declarat durant la segona sessió del judici que es fa a Barcelona. El menor, que aquest dimarts es va negar a declarar davant el jutge, va admetre durant la instrucció del cas que havia mort la noia amb una navalla i que ho havia fet perquè l'hi manaven unes veus interiors. Els pèrits han descartat, però, que tingui cap psicopatia i l'han qualificat com un noi llest que sap posar-se la gent a la butxaca. El judici quedarà aquest dimecres vist per sentència.

Actualitzat
Sergio i Luis, els dos acusats, eren conscients dels seus actes i distingien el bé del mal quan presumptament van apallissar i degollar Maores. Així de clar ho han dit els pèrits durant el judici. També han explicat que Luis s'hauria pogut bloquejar en veure l'agressió.

Amb aquestes declaracions, els pèrits han desmuntat les afirmacions dels nois, ja que fa uns mesos Sergio va admetre que havia mort la noia perquè l'hi ordenaven unes veus interiors i Luis va declarar aquest dimarts que ell no havia vist res, només Sergio sortint de darrere un camió amb les mans tacades de sang.

A la sessió d'aquest dimecres també han declarat els experts que van examinar l'ordinador de Sergio, l'aparell des d'on hauria enviat missatges per internet a l'altre acusat parlant de l'agressió a la noia. No obstant això, la policia no va examinar l'ordinador de Luis per confirmar o descartar si era el receptor dels missatges. Luis va negar aquest intercanvi de comentaris perquè, segons ell, tenia l'ordinador des de feia dos dies.
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut