Un home vota l'1 d'octubre a l'institut Martí i Franquès de Tarragona (ACN)
Un home vota l'1 d'octubre a l'institut Martí i Franquès de Tarragona (ACN)

Els partidaris d'un estat independent superen en 5 punts els del "no" en l'últim CEO

Segons el baròmetre, Junts pel Sí i la CUP conservarien la majoria absoluta al Parlament amb resultats molt similars als del 2015

Actualitzat

Els partidaris d'un estat independent se situarien en el 48,7% i superarien en cinc punts els partidaris del "no" a la independència, que es queden en un 43,6%.

Són els resultats de l'últim baròmetre del Centre d'Estudis d'Opinió. Hi ha gairebé un 8% d'indecisos. El sondeig s'ha fet en plena tensió política al voltant de la declaració d'independència i de l'aplicació de l'article 155.

 

 

El "sí" a la independència puja 7 punts respecte a l'anterior baròmetre de juny i el "no" baixa gairebé 6 punts.

El CEO recull també la intenció de vot de cara a unes eleccions al Parlament. Segons el sondeig, Junts pel Sí i la CUP conservarien la majoria absoluta amb resultats molt similars. Ciutadans i PP també mantindrien resultats, i el PSC i Catalunya Sí que es Pot millorarien lleugerament el percentatge de vot i sumarien algun escó més.

 

 

Aquest baròmetre s'ha dut a terme entre el 16 i el 29 d'octubre de 2017 mitjançant enquestes personals domiciliàries a una mostra real de 1.338 individus. El marge d'error per al conjunt de la mostra és de + 2,69%.

ARXIVAT A:
Eleccions 21DProcés català
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut