Exterior del domicili de Jared Lee Loughner (Foto: Reuters)
Exterior del domicili de Jared Lee Loughner (Foto: Reuters)
Washington

Els pares del presumpte autor de la massacre de Tucson asseguren que no entenen per què ha passat

Els pares del presumpte autor de la matança de Tucson, un tiroteig en què van morir sis persones, una de les quals era una nena de 9 anys, han emès un comunicat en què expliquen com se senten després del que ells mateixos qualifiquen de "fet atroç". Els progenitors de Jared Lee Loughner no s'expliquen com ha pogut passar "una cosa així".

Actualitzat
"És un moment molt difícil per a nosaltres. No hi ha paraules que puguin expressar com ens sentim, tot i que desitjaríem que n'hi hagués perquè poguessin sentir-se millor", diuen els pares de Jared Lee Loughner, en referència a les víctimes que va causar, presumptament, el seu fill a Tucson.

La nota, que publica el diari "The Washington Post", afegeix que "estem molt entristits per les víctimes i les seves famílies, sentim molt les seves pèrdues", afegeix. "No entenem per què ha passat i, potser no hi ha diferència, però tant de bo poguéssim canviar el fet atroç de dissabte".

Giffords, encara greu

D'altra banda, el Centre Mèdic Universitari de Tucson ha informat que la congressista Gabrielle Giffords, contra qui es creu que anaven dirigits els trets del presumpte agressor i que va quedar ferida al cap, continua en estat greu, tot i que ja respira de manera autònoma.

Tres persones més continuen en estat greu, mentre que dues evolucionen de manera favorable. La resta de ferits a l'atac ja han estat donats d'alta.
Anar al contingut