Londres

Els pares de Madeleine preparen una campanya publicitària a gran escala per trobar la seva filla

Els pares de Madeleine McCann faran una vasta campanya publicitària a diversos països europeus per reivindicar que la nena està segrestada i buscar pistes per trobar-la. La campanya consistirà en anuncis durant dues setmanes al Regne Unit, Portugal i Espanya, entre altres estats europeus. Es faran als diaris, canals de televisió i també en forma de cartells.

Actualitzat
Ho ha explicat l'oncle de Madeleine, John McCann, que ha mostrat l'esperança de la família que els pares de la petita de 4 anys deixaran de ser sospitosos per la policia portuguesa.

Mentre els McCann es reuneixen amb advocats i experts en comunicació, la policia portuguesa es vol desplaçar a la Gran Bretanya per tornar a prendre declaració als pares de Madeleine i també als amics que passaven les vacances amb ells a Praia da Luz quan la nena va desaparèixer.

Les últimes informacions sobre el cas apuntaven aquest divendres que el cos de la petita Madeleine podria ser al fons del mar. En aquest cas, si el cadàver no apareix, significaria que la mort no va ser accidental, segons explica la policia portuguesa. De moment, però, els pares encara són sospitosos de la desaparició de la petita Madeleine.
Anar al contingut