Regne Unit

Els pares de Madeleine difonen un nou retrat robot del presumpte segrestador

Els pares de la nena britànica Madeleine McCann, desapareguda fa dos anys del balneari portuguès Praia da Luz, han fet públic un nou retrat robot del presumpte segrestador. Es tracta d'un home de nas gros i cara prima i picada de verola, el qual un testimoni assegura haver vist dues vegades en el complex residencial. Madeleine va desaparèixer el 3 de maig del 2007 de l'apartament que tenien llogat els seus pares, poc abans de complir els 4 anys. Els seus pares, que van començar una sonada campanya mediàtica per trobar la nena, havien publicat noves fotos de la nena el cap de setmana passat, demanant ajuda per torbar-la.

Actualitzat
Els pares de Madeleine McCann han dit en una entrevista amb la famosa presentadora de televisió nord-americana Oprah Winfrey que la seva filla segueix viva i que la trobaran. L'habitació de la petita "està preparada, esperant", ha dit la seva mare, Kate McCann. "Hi entro un parell de vegades al dia per parlar amb ella, només per dir-li 'hola', per dir-li que farem tot el que puguem per trobar-la."

La parella ha sostingut que no hi ha cap prova que la nena hagi patit cap dany. "No sento que estigui tan lluny", ha expressat la seva mare. Kate i el seu marit, Gerry McCann, van ser posats sota sospita per la policia portuguesa, i van ser objecte de rumors sobre la seva implicació en la desaparició de la seva filla, que va tenir lloc a l'habitació de la nena en un apartament turístic a Praia da Luz, a l'Algarve, just abans del seu quart aniversari.

A banda de publicar un nou retrat robot del presumpte segrestador, els McCann han difós noves fotografies i un retrat robot de Madeleine amb l'aspecte que tindria avui, a punt de fer 6 anys.
Anar al contingut