Portugal

Els pares de la nena segrestada a Portugal recapten cinc milions d'euros per intentar salvar-la

Avui fa onze dies del segrest d'una nena anglesa de 3 anys a l'Algarve, a Portugal. Algú se la va emportar de l'habitació de l'hotel on dormia i des de llavors no se n'ha tingut cap notícia. Els seus pares estan desesperats, però avui han dit que s'aferren a l'esperança que és viva i la podran recuperar. De moment, s'ha aconseguit recaptar 5 milions d'euros per ajudar la família a trobar la nena.

Actualitzat
Agafats de la mà, amb el pas pesant i l'emoció continguda, Gerry i Kate McCann han fet front a l'enorme expectació mediàtica que ha despertat la desaparició de la seva filla Madeleine. Kate portava a la mà esquerra l'osset preferit de la seva filla. Avui fa onze dies que el troba a faltar. Maddie va desaparèixer quan dormia a la seva habitació d'un complex turístic de l'Algarve portuguès. Els pares sopaven a només 50 metres de distància. S'hi han quedat, atrapats.

"Fins que no hi hagi una evidència contrària, creiem que la Madeleine està sana i que se n'ocupen. Només així podem mantenir els nostres esforços", assegura el pare de la petita.

La Madeleine va fer 4 anys dissabte. Els pares han mostrat avui els altres dos fills, bessons, de 2 anys. Dormien amb la Madeleine la nit fatídica, però a ells no els va passar res. La policia portuguesa no ha fet detencions. No hi ha reivindicació, ni indicis, almenys que es coneguin. La majoria de segrestos d'estrangers es resolen amb un rescat en 24 hores. A partir d'aquí, consideren els investigadors, les possibilitats d'un final feliç disminueixen considerablement.

El cas ha commogut i mobilitzat tota la Gran Bretanya, on s'han recaptat ja prop de 5 milions d'euros per ajudar la família a trobar la Madeleine.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut