Barcelona

Els pagesos de les comarques centrals s'afegeixen a la marxa de tractors fins a Barcelona

La mobilització busca visibilitzar els problemes del sector i denunciar que s'hagin retallat els ajuts a l'agricultura i la ramaderia ecològiques

RedaccióActualitzat

Continua la Marxa Pagesa que recorre Catalunya per fer visibles els problemes del sector. Aquest divendres s'afegeixen a la marxa una representació dels pagesos de l'Anoia, el Maresme, el Vallès i les comarques centrals.

En la primera jornada de la Marxa Pagesa, 198 tractors van sortir ahir, dijous, en ruta des de diferents punts de Catalunya fins a Barcelona, on dissabte es manifestaran per reclamar dignitat per al sector agrari. La neu va impedir la sortida dels que partien de Sant Joan de les Abadesses i Bellver de Cerdanya.

Es preveu que aquest divendres, segon dia de ruta de la Marxa Pagesa, la marxa s'aturarà a la tarda a Badalona, on es farà un tast de productes de temporada i proximitat al Centre de Convencions del municipi. Tots els tractors que participen a la protesta confluiran finalment dissabte a les 11 del matí a l'avinguda Maria Cristina de Barcelona, on es farà l'acte final de la Marxa Pagesa.
         

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut