Lleida

Els pagesos catalans amenacen d'atacar els francesos si no s'atura el boicot contra ells

El sector de la fruita de Catalunya està en peu de guerra. El sindicat Joves Agricultors ja ha amenaçat amb la possibilitat de contraatacar si es repeteixen els atacs a camions catalans i Unió de Pagesos ha convocat una concentració a Lleida per reclamar la implicació del govern espanyol en aquest conflicte.

Actualitzat
Els piquets francesos que han acabat amb enfrontaments a les fronteres i els atacs a camions catalans han provocat les reaccions entre el sector de la fruita de Catalunya.

El sindicat Joves Agricultors ha assegurat que si es tornen a repetir els atacs pagaran als camions francesos que entrin a territori català amb la mateixa moneda.

Per la seva banda, Unió de Pageos ha convocat una concentració simbòlica a Lleida amb l'objectiu de reclamar al govern espanyol que prengui mesures per acabar amb els atacs dels agricultors francesos, a diferència de l'executiu francès, que ha actuat amb total passivitat.

L'Associació Empresarial de Fruita de Catalunya, Afrucat, conjuntament amb Unió de Pagesos i Aeall-Asaja, també han plantejat la possiblitat de protegir els camions catalans que entrin a França.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut