Nova York

Els pacients que es fan la cirurgia estètica demanen assemblar-se a Brad Pitt i Angelina Jolie

La Societat Internacional de Cirurgia Estètica (ISAPS) ha fet una enquesta a més de 20.000 cirurgians de 84 països per esbrinar com influencien els famosos en les decisions dels pacients. Els metges havien de relacionar els personatges populars amb un total d'onze parts del cos que calia intervenir. En el cas de les dones, el model a seguir és l'actriu Angelia Jolie. Per als homes, l'estereotip de bellesa és el dels actors Brad Pitt i George Clooney.

Actualitzat
Per a les dones que s'operen els llavis i els ulls, la reina indiscutible és Angelina Jolie. La model Gisele Bündchen és envejada pel seu cabell i els seus abdominals. Pel que fa a altres parts del cos, els noms són més variats. A l'hora de fer-se la cirurgia als pits, la referència és Pamela Anderson. Jennifer López té els millors glutis i Nicole Kidman el nas, la barbeta i el front més demanats. Les dones també reclamen estereotips de bellesa més clàssics i atemporals com Sofia Loren, Elisabeth Taylor o Grace Kelly.

En el cas dels homes, les eleccions són menys variades. En intervencions de nas, ulls, barbeta, glutis, pòmuls, llavis i front destaquen sobretot dos noms: Brad Pitt i George Clooney. Arnold Schwarzenegger té els pectorals més perfectes, les cames exemplars són les de David Beckham i el cabell, el de Tom Cruise.
Anar al contingut