Barcelona

Els organitzadors de les festes de Gràcia, preocupats per si es tornen a repetir els aldarulls de l'any passat

Les associacions i federacions que participen en l'organització de les festes del barri de Gràcia han mostrat la seva preocupació pels "possibles conflictes" que es donin, tot i que asseguren que són fets puntuals i que "no se'ls ha de donar més importància", segons han declarat els organitzadors. Per aquest motiu, han fet una crida als mitjans de comunicació perquè tractin amb sentit els actes vandàlics, ja que no volen que aquests interfereixin en el decurs de la festa popular.

Actualitzat

Els organitzadors auguren que l'edició d'aquest any serà un "èxit" i conviden tothom a gaudir de la transformació de l'espai públic, dels centenars d'actes, dels concerts i de les activitats que ompliran els carrers de Gràcia a partir del 15 d'agost.

L'empresa TMB ha recordat que posarà a disposició dels usuaris un servei de transport extra tant en metro com en autobusos amb motiu de les festes, amb la intenció de facilitar els desplaçaments. Així, durant els dies que duri la festa, una línia especial de busos llançadora comunicarà Gràcia amb la plaça de Catalunya durant la nit.

La xarxa de metro no tancarà des de les cinc del matí del dia 18 fins a les 24 hores del 20 d'agost, segons ha comunicat TMB.

Anar al contingut