Una compradora mira les prestacions d'un Mac en un gran magatzem
Una compradora mira les prestacions d'un Mac en un gran magatzem
Barcelona

Els ordinadors Mac ja saben català

L'última actualització del sistema operatiu Macintosh ja està disponible en català, amb set idiomes més, com el grec, el croat o l'hebreu. Fins ara, només l'iPhone i l'iPad parlaven català. Els usuaris que tinguin el programari més nou i els que comprin un nou Mac podran instal·lar-se el català com a llengua per defecte de l'ordinador. La resta hauran de tornar a comprar el sistema operatiu.

RedaccióActualitzat
El sistema operatiu d'Apple que ha incorporat la llengua catalana amb l'última actualització és l'OS X Lion. Es tracta de la darrera versió del sistema operatiu de la poma, la 10.7.3, i ja està disponible per descarregar-la des del servei d'actualització de Software del mateix Mac.

Apple ja havia apostat abans pel català incorporant-lo com a idioma origen en les versions 4 i posteriors del sistema operatiu dels seus dispositius mòbils, l'iOS.

Aquesta actualizació també inclou altres idiomes com el croat, el grec, l'hebreu, el romanès, l'eslovac, el tailandès i l'ucraïnès, segons ha informat la companyia.

A més, inclou altres millores de compatibilitat i resolució d'errors del sistema operatiu.
Anar al contingut