Barcelona

Els ocellaires denuncien que l'Ajuntament de Barcelona no compleix el conveni acordat fa dos anys

Els antics ocellaires de la Rambla de Barcelona acusen l'Ajuntament de mentir en tot el procés per reconvertir les seves parades. Els paradistes denuncien que, tot i que l'administració assegura que vol obrir un procés de diàleg, ara el que vol és anul·lar el conveni al qual van arribar les dues parts fa dos anys.

Actualitzat
Els antics ocellaires de la Rambla de Barcelona acusen l'Ajuntament de Barcelona de mentir en tot el procés per reconvertir les seves parades. Denuncien que, tot i que l'administració assegura que vol obrir un procés de diàleg, ara el que vol és anul·lar el conveni al qual van arribar les dues parts fa dos anys.

El que no entenen els ocellaires és per què l'Ajuntament es vol desdir dels acords a què van arribar el novembre del 2009, tot i que ells sí que han complert completament en la reconversió dels seus establiments.

A l'expedient presentat per l'Ajuntament queda demostrat que la part que no compleix el conveni és l'administració. "Es dóna la circumstància que la part incomplidora del contracte fonamenta amb els seus propis incompliments la suposada nul·litat del contracte que la mateixa part incomplidora incompleix, és propi dels germans Marx", explica l'advocat dels ocellaires, Miquel Pregonas.

El que tenen clar els ocellaires és que, després de les al·legacions que han presentat a l'expedient de l'Ajuntament, si el cas arriba als tribunals i es revoca el conveni, l'endemà mateix tot tornarà a ser com abans de l'acord del 2009, és a dir, la Rambla tornarà a tenir les onze parades d'ocells.

Els ocellaires estan convençuts que amb l'anterior regidora del districte, Itziar Gonzàlez, no haurien arribat a aquesta situació.
Anar al contingut