Barack i Michelle Obama en una imatge recent (Reuters)
Barack i Michelle Obama en una imatge recent (Reuters)
Washington

Els Obama fitxen per Netflix com a productors de films i sèries

Els Obama signen un acord amb Netflix per produir tot tipus de continguts, des de sèries fins a documentals de diferents formats.

Actualitzat

L'expresident dels Estats Units, Barack Obama, i l'exprimera dama, Michelle, es convertiran en productors de la plataforma de continguts Netflix. Hi produiran diferents continguts audiovisuals, des de sèries fins a films i documentals de diferents formats. Els Obama ho faran sota el segell de Higher Ground Productions, però Netflix no n'ha concretat ni el contingut ni les dates d'emissió.

Netflix ha anunciat que l'acord és per diversos anys, però no n'ha donat més detalls. 

El matrimoni Obama, de la seva banda, ha dit en un comunicat que l'acord els permetrà donar veu a persones creatives i compromeses que promoguin una empatia i entesa més gran entre els pobles, tot compartint les seves històries amb audiències globals.

El fitxatge d'Obama per Netflix permetrà a l'expresident projectar el seu llegat polític més enllà dels formats tradicionals com les conferències, els llibres o les campanyes solidàries, gràcies a una plataforma amb 125 milions de subscriptors a tot el món. 

ARXIVAT A:
Televisió
Anar al contingut