Barcelona

Els números de la Grossa més buscats, com el 01714 o el 91114, se sortejaran entre els compradors

La direcció de Tributs i Joc explica que números com el 01714, el 91114 o el 0214 se sortejaran entre els compradors

RedaccióActualitzat

La Grossa de Cap d'Any encara la segona edició amb l'experiència de l'èxit del 2013. Els números ja es poden comprar a un preu de 5 euros, però n'hi ha uns quants que estan reservats. Són els números més buscats: el trio de la independència i la consulta, el 01714, el 02014 i el 91114 (en referència al 9 de novembre de 2014).

L'any passat, els números més buscats van caure a diversos punts del país. Els números no es podien demanar ni reservar i hi va haver alguns establiments que van tenir la sort de poder-los vendre. Enguany, el sistema anirà diferent. La directora general de Tributs i Joc, Elsa Artadi, ha explicat a "L'entrevista del diumenge" del Canal 3/24 que se sulocionarà amb un sorteig.

"El 01714 és la nostra estrella. És el número que ens han demanat més, tant l'any passat com aquest any."

Artadi explica que tothom qui ho vulgui, podrà demanar a través d'internet els números que desitgi i els rebrà en el punt de venda més pròxim. En els casos dels més desitjats, però, faran un sorteig.

Qui estigui interessat en el número pot començar a enviar peticions des d'aquest dilluns. Cal que enviï una fotografia amb la butlleta de la Grossa. Ho pot fer a través del correu grossa091114@gencat.cat o de la pàgina de Facebook de la Grossa.

S'hi pot participar fins al 31 d'agost. L'1 de setembre es farà un sorteig per repartir 50 participacions dels números més buscats. La resta, 50 participacions més, se sortejaran entre els punts de venda. Artadi argumenta que aquesta és "la manera més justa".

La directora de Tributs i Joc ha explicat que aquest any s'emeten butlletes per valor de 50 milions d'euros, el doble que l'any passat. Calcula que hi ha un 20% més de possibilitats que toqui un premi aquest any. En total repartiran 35 milions i també premiaran els números d'inici de les butlletes.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut