Getafe

Els nens morts a Getafe van ser ofegats abans que comencés l'incendi

El pare portava una nota on deia que havia matat els nens "perquè no patissin"

Actualitzat

L'autòpsia practicada als dos menors morts aquest dimarts al vespre en un incendi a Getafe, presumptament a mans del seu pare, ha revelat que van ser ofegats abans que es declarés l'incendi.

La policia sospita que el pare, que després va aparèixer mort atropellat per un tren a l'estació de Getafe Industrial, hauria mort els nens abans de suïcidar-se.

De fet, l'home portava una nota manuscrita on deia que els va matar "perquè no patissin". El que no ha transcendit són els motius pels quals hauria pres aquesta decisió, tot i que fonts policials han dit que sí que ho va escriure.

Als dos menors, una nena de 8 anys i un nen de 13, els van trobar carbonitzats damunt el llit dels seus pares a l'habitatge familiar.

Tant la policia com l'ajuntament de Getafe asseguren que no hi havia hagut denúncies prèvies per maltractaments i que l'home, de 46 anys, no tenia antecedents penals.

 

Aquest dimecres, centenars de persones s'han concentrat a la plaça de l'Ajuntament de Getafe en solidaritat amb la mare dels menors. L'alcaldessa ha dit que és una dona molt coneguda i "molt vehement en la defensa el seu fill amb pluridiscapacitat, perquè aquests dimecres estava reunida amb una associació esportiva de Getafe organitzant un torneig solidari".

 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut