Reus

Els nens de Reus ja poden enviar la carta als Reis per correu electrònic

Ses Majestats també estan al dia pel que fa a les noves tecnologies. Aquest any, els nens de Reus ja poden canviar la carta per missatge de correu electrònic a l'hora de fer arribar les peticions als Reis d'Orient. L'Ajuntament d'aquesta localitat ha habilitat un model de carta per poder omplir i enviar directament amb aquest sistema. Amb aquest servei, Melcior, Gaspar i Baltasar es comprometen a respondre personalment les missives que rebin.

Actualitzat
Els infants de Reus s'han d'afanyar a enviar la seva carta o el seu correu als Reis, perquè Ses Majestats arribaran a la població el dia 5 a la tarda en helicòpter i, després de visitar l'hospital i les residències, iniciaran un recorregut pel centre de la ciutat que culminarà a l'Ajuntament, on seran rebuts per l'alcalde, Lluís Miquel Pérez.

Enguany, els Reis es passejaran amb més carrosses i músics, fins a un total de 280 i, durant la cavalcada, repartiran sis tones de caramels, que no tindran gluten. I és que Melcior, Gaspar i Baltasar també pensen en els nens celíacs.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut