Pla general dels embotits sostrets localitzats per part dels Mossos d'Esquadra en una furgoneta robada. Imatge publicada el 6 d'abril de 2…
Pla general dels embotits sostrets localitzats per part dels Mossos d'Esquadra en una furgoneta robada. Imatge publicada el 6 d'abril de 2017 (horitzontal)

Els Mossos recuperen una furgoneta robada que els ocupants havien abandonat enmig de l'AP-7 a Sant Sadurní

ACN Sant Sadurní d'Anoia.-Els Mossos d'Esquadra de Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès) han recuperat una furgoneta robada que els seus ocupants havien abandonat enmig de l'autopista AP-7. Els fets van passar dimarts 28 de març, al voltant de les 5 h de la matinada, quan la sala regional de comandament dels Mossos va informar a les patrulles de l'Alt Penedès que una furgoneta amb matrícula francesa i denunciada com a sostreta circulava per l'AP-7 en sentit nord. Al cap de poca estona, la policia va localitzar el vehicle, fent senyals al conductor per aturar-lo en una zona segura. Quan els ocupants van veure els Mossos, però, van frenar en sec enmig de l'autopista, van abandonar el vehicle i van fugir corrents creuant l'autopista.

Després de retirar el vehicle de la via, els Mossos d'Esquadra van localitzar al seu interior una gran quantitats d'embotits ibèrics valorats en més de 1.000 euros que havien estat sostrets d'una àrea de descans de la mateixa autopista. La policia els va retornar al transportista a qui pertanyien.

Anar al contingut