Barcelona

Els Mossos preparen més de 70 controls d'alcoholèmia i drogues arreu de Catalunya per Cap d'Any

Els Mossos d'Esquadra han organitzat per aquesta nit de Cap d'Any un dispositiu especial de controls d'alcoholèmia i drogues. Hi treballen prop de 300 agents repartits en més de 70 controls arreu de Catalunya. L'operació s'engega a les deu del vespre i s'acaba a dos quarts de deu del matí de dissabte, i es preveuen fer unes 2.500 lectures d'alcoholèmia. Tot i que la majoria dels trajectes que es fan la nit de Cap d'Any són curts, el Servei Català de Trànsit i els Mossos aconsellen als conductors que no abaixin la guàrdia i que extremin la prudència.

Actualitzat
Aquesta nit és Cap d'Any i molts conductors es desplacen en cotxe per fer sopars i revetlles. Sovint són desplaçaments curts, però, no per coneguts, s'ha d'abaixar la guàrdia. El Servei Català de Trànsit recomana extremar la prudència, no conduir si s'ha begut alcohol i plantejar-se la figura d'un conductor substitut. Si no és així, s'arrisquen a un accident o a una multa.

Més de 2.500 conductors bufen aquesta nit a les carreteres catalanes. Els Mossos d'Esquadra han establert 72 controls d'alcoholèmia i detecció de substàncies estupefaents a tot el territori.

Les hores crítiques amb més desplaçament de vehicles són des de les deu del vespre fins a dos quarts de deu del matí de l'endemà i 300 agents de la Divisió de Trànsit dels Mossos d'Esquadra s'ocupen de fer aquests controls. A més, a l'àrea metropolitana de Barcelona hi ha macrocontrols a partir de les sis del matí.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut