Mossos d'Esquadra a la zona del succés (Foto: ACN)
La dona agredida era una danesa de 66 anys. (Foto: ACN)
Barcelona

Els Mossos no troben ningú al pis on suposadament s'atrinxerava un home

La Diagonal de Barcelona, prop de l'encreuament amb el carrer València, ha estat l'escenari d'un succés misteriós. Un home ferit per un tret de bala en un pis de l'avinguda barcelonina ha denunciat aquest divendres al matí que el seu agressor s'hauria quedat atrinxerat dins de l'habitatge. Però quan els Mossos d'Esquadra han fet caure la porta, el domicili estava buit. Ara la policia catalana intenta aclarir els clarobscurs que planteja el suposat tiroteig i la posterior desaparició de l'agressor, que podria ser el company de pis de la víctima.

Actualitzat
Poc abans de les tres de la tarda d'aquest divendres, tres hores després que un home ferit de bala hagués denunciat en un bar de la zona que hi havia una persona armada al segon pis del número 336 de l'avinguda Diagonal de Barcelona, els Mossos han fet caure la porta i han entrat a l'habitatge. 

L'entrada dels Mossos al pis ha estat precedida d'una petita explosió controlada amb què han fet saltar el pany de l'habitatge. Una vegada a l'interior del pis, els agents han pogut comprovar que no hi havia ningú, malgrat que si que han trobat una arma. Llavors, la recerca s'ha traslladat a l'escala i el terrat de l'edifici i també als immobles adjacents. Posteriorment s'ha procedit a recollir proves al lloc dels fets i buscar el projectil, que ha entrat i sortit de la cama de la víctima i que no s'hauria recuperat.

La policia catalana ha tornat a restablir el trànsit a la zona, que ha quedat tallada arran de la denúncia del ferit per arma de foc, un home amb antecedents policials i d'un país de l'est.

La víctima dels fets l'han ingressat menys greu a l'hospital de Sant Pau de Barcelona. Una portaveu del Sistema d'Emergències Mèdiques ha informat que l'home està estable i conscient.
Anar al contingut