Sabadell

Els Mossos investiguen la mort d'un jove de 19 anys davant d'una escola de Sabadell

Els Mossos d'Esquadra investiguen les causes exactes de la mort d'un noi de 19 anys, aquest dimarts, a Sabadell. El noi es va desplomar després de disparar amb una arma de fogueig contra un home de 52 anys, pare d'una alumna a qui suposadament aquest noi assetjava. Segons alguns testimonis, just abans de caure a terra va ingerir una substància tòxica.

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen les causes exactes de la mort d'un noi de 19 anys, aquest dimarts, a Sabadell. El noi es va desplomar després de disparar amb una arma de fogueig contra un home de 52 anys, pare d'una alumna a qui suposadament aquest noi assetjava.

Els fets van passar davant el col·legi Mare del Diví Pastor. Segons fonts properes al cas, el jove era exalumne d'aquest centre. Després de disparar contra el pare d'una alumna, es va esbatussar amb alguns pares i alumnes del centre, però va acabar fugint pel seu propi peu. I segons la versió d'un dels alumnes que el va perseguir, el noi va caure fulminat a 200 metres d'on van passar els fets, davant del col·legi Joanot Alisanda, després d'ingerir una substància tòxica.

Tot i que alguns pares i el Sistema d'Emergències Mèdiques van intentar reanimar-lo, no van poder fer res per salvar-li la vida. La policia, que de moment confirma la mort del jove per aturada cardiorespiratòria, està a l'espera de l'autòpsia per esbrinar les causes exactes de la mort i no descarta cap hipòtesi.

L'home de 52 anys a qui el jove hauria disparat va ingressar a l'hospital Parc Taulí de Sabadell amb algunes contusions i ferides lleus.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut