Sant Boi de Llobregat

Els Mossos imputen dues persones per simular ser víctimes de robatoris amb violència per cobrar l'assegurança

Els Mossos d'Esquadra han imputat dues persones aquesta setmana a Sant Boi de Llobregat per haver simulat ser víctimes de robatoris violents. Pretenien cobrar l'import mínim de les assegurances, que està al voltant d'uns 300 euros. Els Mossos han detectat darrerament que les denúncies falses s'han incrementat a Sant Boi de Llobregat.

Actualitzat
Els Mossos d'Esquadra han imputat l'última setmana dues persones per simular haver patit robatoris amb violència per cobrar l'assegurança. Els dos imputats són una dona de 30 anys veïna de Sant Vicenç dels Horts i un home de 52 anys resident a Sant Boi de Llobregat, segons ha informat la policia catalana.

La jove va denunciar que en un aparcament públic de Sant Boi uns desconeguts l'havien intimidat amb una navalla i li havien robat la bossa i un rellotge. Es dóna el cas que la jove ja havia denunciat un fet similar l'any passat en una comissaria de Barcelona. De fet, els objectes que presumptament li van robar la primera vegada coincidien plenament amb la denúncia interposada aquesta setmana, segons els Mossos.

En el segon cas, l'home va denunciar que en un carrer de Sant Boi una persona li va robar els 570 euros que portava a sobre intimidant-lo amb un objecte punxant.

Els investigadors van detectar en els dos casos diverses contradiccions en l'exposició dels fets, cosa que els va fer sospitar que es tractés de denúncies falses.

Al final, les dues persones van acabar reconeixent que s'havien inventat els fets per cobrar l'import de l'assegurança, de manera que van quedar imputades per una simulació de delicte.

Els Mossos de Sant Boi asseguren que els últims mesos han detectat un increment del nombre de denúncies falses.

Les assegurances cobreixen un límit mínim que se situa al voltant dels 300 euros.
Anar al contingut