Imatge de la gossa abans de ser rescatada d'un balcó d'Esplugues de Llobregat el passat 23 de maig del 2018. (HORITZONTAL)
Imatge de la gossa abans de ser rescatada d'un balcó d'Esplugues de Llobregat el passat 23 de maig del 2018. (HORITZONTAL)

Els Mossos i la Policia Local rescaten una gossa abandonada en un balcó d'Esplugues de Llobregat

ACN Esplugues de Llobregat.-Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local van rescatar el passat 23 de maig una gossa en estat d'abandonament en el balcó d'un habitatge d'Esplugues de Llobregat i van obrir diligències al seu propietari per un delicte de maltractament greu a animal de companyia. Després de rebre l'avís dels veïns, els agents van comprovar que la gossa es trobava molt prima, bruta i amb símptomes evidents de poca cura. A més, no tenia accés directe al menjar ni al beure i tenia les ungles de les potes molt llargues, signe evident de poca mobilitat. Els policies van intentar parlar amb el propietari sobre l'estat de l'animal però davant la seva absència continuada els agents van acabar enduent-se l'animal ja que la seva vida corria perill.

Una vegada els agents van accedir al balcó, també van constatar que el reduït espai on era confinada la gossa era plena de defecacions i d'orina de la pròpia gossa que, fins i tot, queien al pati situat a la part inferior de la terrassa.Finalment, els agents van activar el servei de recollida municipal d'animals de companyia i van comissar la gossa, que va ser traslladada a un centre de recuperació on progressa favorablement, ja ha recuperat pes i no perilla la seva vida. Els Mossos d'Esquadra, d'altra banda, van traslladar les diligències al jutjat de guàrdia d'Esplugues de Llobregat.

Anar al contingut