Alguns dels mossos mobilitzats pels aldarulls pel desallotjament de Can Vies.
Alguns dels mossos mobilitzats pels aldarulls pel desallotjament de Can Vies.
Barcelona

Els Mossos es queixen que han hagut d'anar "a pit descobert" contra els violents a Sants

Els sindicats denuncien que no se'ls va deixar fer servir llançadora d'entrada i es pregunten "on eren la tanqueta d'aigua i el canó de so"

RedaccióActualitzat

Els sindicats de Mossos d'Esquadra denuncien la falta de mitjans per reprimir els aldarulls com els que hi hagut a Barcelona pel desallotjament de Can Vies. En els respectius comunicats, els sindicats SAP-UGT, Sindicat de Policies, Sindicat de Mossos d'Esquadra i el CAT-Mossos d'Esquadra han denunciat que van haver d'enfrontar-se amb els manifestants violents "a pit descobert", un fet que consideren "inadmissible".

Els sindicats critiquen que, d'entrada, no se'ls va permetre fer servir llançadora. Es pregunten "on eren la tanqueta d'aigua i el canó de so", dos dels mitjans que es va dir que faria servir la policia per dissuadir els manifestants un cop prohibides les bales de goma, després del "cas Quintana".

També asseguren que hi va haver "improvisació", falta de comandament "més enllà d'un sergent" i que es van mobilitzar agents de les Terres de l'Ebre que van arribar a Sants a la una de la matinada i els van fer marxar "dues hores després".

Anar al contingut