Pla general dels objectes intervinguts a un lladre que intentava força la porta d'un domicili a Reus. Imatge publicada el 21 de setembre del 20…
Pla general dels objectes intervinguts a un lladre que intentava força la porta d'un domicili a Reus. Imatge publicada el 21 de setembre del 2018. (Horitzontal)

Els mossos enxampen un lladre que pretenia obrir la porta d'un domicili de Reus pel mètode de la radiografia

Actualitzat

ACN Reus.-Els Mossos d'Esquadra han enxampat un home 'in fraganti' quan pretenia obrir la porta d'un domicili de Reus pel mètode de la radiografia. Els fets van tenir lloc dimecres al matí quan dos agents de paisà van observar un individu que trucava als timbres de nombrosos habitatges del barri Sant Jordi. Després d'agafar diversos objectes d'un maleter, el lladre va intentar forçar la porta d'una casa i els agents van intervenir. Tot i que l'home va intentar fugir, els mossos el van poder arrestar. Durant l'escorcoll, els agents van intervenir una radiografia amb què estava forçant la porta, un filferro doblegat pels extrems, un tornavís, una clau i diversos telèfons mòbils.

El detingut és un veí de l'Ampolla de 51 anys i de nacionalitat romanesa que ja tenia tres antecedents policials per delictes contra el patrimoni. Aquest dijous va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Reus. Els Mossos d'Esquadra recorden que cal tancar sempre amb clau les portes d'accés al carrer a l'hora d'anar a dormir i quan els veïns s'absentin del domicili. Així es pot evitar que els lladres puguin passar una radiografia entre la porta i el seu marc, i accedir a l'habitatge.

Anar al contingut