Barcelona

Els Mossos difonen el vídeo de la seva operació contra la principal xarxa de lladres de coure

La policia catalana mostra part del seu operatiu per desmantellar la principal xarxa de robatoris de cable de coure del país. En un vídeo difós pels Mossos d'Esquadra es pot veure com els lladres entren en un magatzem i el buiden de material. També es veuen els agents entrant en uns habitatges entre els carrers Agricultura i Cristóbal de Moura, al districte de Sant Martí.

Actualitzat
El vídeo que acompanya aquesta notícia són les imatges de la banda de lladres de coure desarticulada pels Mossos d'Esquadra. Els detinguts surten de la furgoneta blava; probablement acaben de cometre un robatori i porten bobines de cable de coure.

Són imatges captades per una càmera de seguretat, i en una altra seqüència es veu com tornen a sortir amb sacs a l'esquena; segurament ja han netejat els cables, els han tret el plàstic i porten el coure net per revendre'l al mercat negre.

La banda actuava d'una forma totalment organitzada. Cada cop que feien un robatori sortien dividits en clans familiars. Necessitaven moltes mans pel volum, el pes i la gran quantitat de coure que aconseguien sostreure en cada robatori.

Els Mossos d'Esquadra afirmen que és l'operació més important feta mai a Catalunya contra els robatoris de coure. En total hi ha 56 detinguts que formarien part de la banda, que actuava a Barcelona, Girona i Lleida.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut