Les joies i els rellotges intervinguts a la parella detinguda a l'Aeroport del Prat el passat 3 de novembre del 2016. (HORITZONAL)
Les joies i els rellotges intervinguts a la parella detinguda a l'Aeroport del Prat el passat 3 de novembre del 2016. (HORITZONAL)

Els Mossos detenen una parella amb més d'un centenar de joies d'or i rellotges de luxe

Actualitzat

ACN Barcelona.-Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han detingut una parella de 48 i 44 anys, de nacionalitat algeriana i marroquina, respectivament, quan es disposaven a agafar un avió amb destí a Istanbul amb un centenar de joies d'or valorades amb 45.000 euros i rellotges valorats en 77.000 euros i sense poder-ne justificar la seva procedència. Els dos arrestats anaven amb els seus fills menors d'edat, que van quedar a disposició del germà gran, major d'edat. Els fets es van produir el passat 3 de novembre quan agents de paisà de la policia catalana i de la Guàrdia Urbana van veure com de l'interior d'un edifici del Raval sortirà un home amb una maleta i com en tot moment estava expectant i amb actitud nerviosa. L'home va pujar a la furgoneta amb destí a l'aeroport, fins on els agents li van fer un seguiment discret.

En arribar a l'aeroport, els agents van comprovar que la família es dirigia cap a una companyia aèria i començava a facturar quatre maletes precintades amb plàstic de color verd. La seva intenció era agafar un vol amb destinació a Istanbul. Per aquest motiu, els agents van decidir identificar-los i escorcollar les maletes per comprovar què hi portaven en el seu interior.Els agents van traslladar a la família a les dependències policials dels Mossos d'Esquadra a l'aeroport i allà van descobrir que a l'interior de les maletes hi havia més d'un centenar de joies amagades entre la roba valorades en 45.000 euros. També van localitzar diversos rellotges de luxe valorats en 77.000 euros. L'home i la dona van quedar detinguts per un delicte de receptació, ja que no van poder acreditar la procedència de les joies. Els fills menors d'edat van ser lliurats al germà major d'edat que es va traslladar a l'aeroport per recollir-los. Es dóna la circumstància que la majoria d'aquestes joies estaven trencades i també portaven inscripcions amb dades i noms, la qual cosa fa pensar als investigadors que procedeixen de diversos robatoris.La investigació continua oberta per esclarir la procedència d'aquestes joies i per retornar-les als seus legítims propietaris.

Anar al contingut