L'acusat havia amenaçat alguns treballadors amb una arma per aconseguir el botí.
L'acusat havia amenaçat alguns treballadors amb una arma per aconseguir el botí.
Barcelona

Els Mossos detenen un atracador per assaltar 7 oficines de Correus i un banc a l'àrea de Barcelona

En ocasions, l'acusat anava acompanyat d'un altre home que vigilava perquè no els sorprengués la policia. Tot i així, ell era l'únic que s'encarava als treballadors de les oficines i qui després es quedava els diners aconseguits.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 48 anys veí de Gavà com a presumpte autor de vuit atracaments, set d'ells a oficines de correus i un amb arma de foc en una entitat bancària. Les investigacions van començar després que l'home va assaltar una oficina bancària a Mollet del Vallès el passat mes d'agost. Setmanes més tard, els fets es van repetir en altres municipis de l'àrea de Barcelona. Després d'algunes investigacions, els agents de la Unitat Central de Robatoris Violents de la Divisió d'Investigació dels Mossos van suposar que es tractava del mateix delinqüent.

En el primer assalt, l'home va entrar sol al local i va amenaçar els treballadors de l'entitat amb una arma perquè li donessin els diners. Tot i que alguna vegada havia anat acompanyat, era només ell qui s'enfrontava als treballadors de les oficines i qui es quedava sempre amb els diners que aconseguia. La persona que anva amb ell vigilava per evitar que fossin enxampats en el moment que cometien el delicte. Més tard, l'home va assaltar les oficines de Correus de les localitats de Llinars del Vallès, Cervelló, el Prat de Llobregat, l'Hospitalet de Llobregat, Can Cortés i la Pedra Llarga, Sant Vicenç dels Horts, Pallejà i Mollet del Vallès. L'atracador ha estat detingut una trentena de vegades a tot l'Estat i tenia pendents set ordres judicials de detenció.














Anar al contingut