Garrigàs

Els Mossos detenen tres persones que robaven fent-se passar per policies

Els Mossos d'Esquadra van detenir tres persones la matinada de dissabte a l'àrea de servei de l'Empordà a l'AP-7, perquè es feien passar per policies per robar a les seves víctimes. Se'ls imputa un delicte de furt i un altre d'usurpació de funcions públiques. Els tres detinguts van passar a disposició judicial.

Actualitzat
Tres persones, amb edats compreses entre els 25 i els 33 anys, van ser detingudes la matinada de dissabte al quilòmetre 35 de l'AP-7, al terme municipal de Garrigàs, perquè es feien passar per policies amb l'objectiu de robar. A Elena Simona P., Mihaela C. i Mujo O. se'ls imputa un delicte de furt i un altre d'usurpació de funcions públiques.

La detenció es va produir a les 5.20 hores de la matinada, quan els agents realitzaven un dispositiu de seguretat per prevenir els robatoris a les àrees de servei de l'autopista i van inspeccionar l'àrea de l'Empordà. En entrar-hi, van veure tres persones que sortien corrent del costat d'un vehicle. Van atrapar Mihaela C., de 25 anys i veïna de Santa Coloma de Gramenet, mentre la víctima del furt la increpava. Elena Simona P. va ser interceptada mentre intentava fugir amb el seu vehicle, i van localitzar el tercer detingut, Mujo O., amagat en una zona boscosa.

Els Mossos van descobrir que s'havien fet passar per policies i havien demanat la documentació a una parella que dormia dins d'un vehicle. Després havien aprofitat aquest fet per buidar la cartera a les seves víctimes. Els detinguts, amb nombrosos antecedents, van passar a disposició judicial al jutjat de guàrdia de Figueres.
Anar al contingut