Cabrils

Els Mossos detenen el propietari de Fincas Corral, Josep Xicola, acusat d'un delicte d'estafa

Els Mossos han detingut aquesta matinada el propietari de Fincas Corral, Josep Xicola, a qui buscaven des del juliol del 2009, després d'haver estafat, presumptament, centenars de clients i treballadors de l'empresa. Fonts properes al cas han explicat que després de detenir-lo els Mossos han escorcollat el seu domicili, a Cabrils, al Maresme. A Xicola li atribueixen els delictes d'associació il·lícita, estafa continuada i insolvència punible.

Actualitzat
Xicola va comprar Fincas Corral el 2008, en plena crisi immobiliària, i va voler aparèixer als mitjans per difondre el missatge que era possible reflotar la companyia. Xicola va adquirir la societat l'agost del 2008 al fundador del grup, Calixto Corral, i va anunciar un pla pel qual l'empresa posaria en lloguer 8.000 habitatges a tot Espanya amb una nova fórmula de no demanar garanties, dipòsits ni avals, amb dos mesos de lloguer gratuït i amb l'únic requisit de presentar una nòmina.

L'estiu de l'any passat, però, se'n va perdre la pista. Segons han informat fonts pròximes a la investigació, Xicola, resident a Cabrils, al Maresme, està acusat dels delictes d'estafa continuada, associació il·lícita i insolvència punible.

Xicola també va adquirir l'octubre del 2008 per un euro l'empresa de Huelva Nature Pack, fabricant d'envasos per a productes hortofructícoles i peix, que també passava per greus dificultats.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut