Malgrat el canvi de domicili, els mossos d'esquadra van trobar i detenir els traficants.
Malgrat el canvi de domicili, els mossos d'esquadra van trobar i detenir els traficants.
Barcelona

Els Mossos d'Esquadra subhastaran un centenar de motos

El Departament d'Interior subhastarà un centenar de motos dels Mossos d'Esquadra. Tot i que el cos acostuma a posar a la venda els seus vehicles, aquest és el primer cop que en fa difusió. Es tracta de 100 motocicletes de la divisió de trànsit, dues furgonetes i un cotxe. La conselleria assegura que són vehicles que ja han complert amb el servei públic, però que estan en bon estat per poder ser reutilitzats.

Actualitzat
El director de Serveis d'Interior, Lluís Torrens, ha explicat a Catalunya Ràdio quin pot ser el perfil del comprador: "Són motos emblemàtiques perquè són les motos dels Mossos motoristes de trànsit bàsicament, que sempre poden interessar als col·leccionistes, tot i que s'han d'entregar sense els logotips. No es podran utilitzar com una rèplica de la que utilitzen els Mossos", ha explicat.

La subhasta es farà divendres de la setmana que ve a la seu del departament, i estarà oberta a tothom.

Els vehicles estan dividits en 49 lots, de dues o tres motos cadascun, i tindran uns preus de sortida d'entre 400 i 3.150 euros. Per poder participar en la subhasta, s'haurà de dipositar una garantia del 25 per cent de l'import de sortida dels lots.

Anar al contingut