Serinyà

Els Mossos d'Esquadra localitzen els cossos sense vida del matrimoni holandès al riu Fluvià després que ha aparegut mort el seu fill al domicili familiar

Els Mossos d'Esquadra han localitzat els cossos d'un matrimoni d'uns 70 anys i de nacionalitat holandesa al riu Fluvià, després de trobar el seu fill, de 33 anys, mort al domicili familiar, una masia de turisme rural que regentaven al barri de Mas Buscarons, a Serinyà, al Pla de l'Estany. La nit de divendres uns amics de la parella que anaven a sopar a la casa per celebrar la nit de Nadal hi van trobar la primera víctima, i van alertar els Mossos d'Esquadra. El fill de la parella, que tenia un trastorn psíquic greu, presentava ferides d'arma blanca. Al costat del cadàver hi havia diverses notes en què els pares del noi mort anunciaven la seva intenció de suïcidar-se llençant-se al riu.

Actualitzat
Un helicòpter dels Bombers de la Generalitat i els equips de rescat subaquàtics i terrestres dels Mossos d'Esquadra van treballar tota la nit de divendres i dissabte al matí buscant el matrimoni. Primer van trobar el cotxe familiar aparcat en un camí a prop de la presa d'Esponellà i finalment a quarts de quatre de la tarda de dissabte han tret del riu els dos cossos sense vida de la parella.

El cas es troba sota secret de sumari i s'investiguen les causes de les tres morts. Les primeres investigacions apunten que es podria tractar d'un suïcidi col·lectiu, però també es treballa amb la hipòtesi que els pares podrien haver matat el fill i llavors haver-se suïcidat. Segons testimonis presencials, el matrimoni s'hauria llençat al riu amb dues motxilles plenes de pedres per fer pes. Han estat trobats a uns quatre metres de profunditat, un al costat de l'altre, amb les mans agafades.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut