Una patrulla dels Mossos (Foto: ACN)
Una patrulla dels Mossos (Foto: ACN)
Castelldefels

Els Mossos d'Esquadra investiguen les circumstàncies de la mort del vigilant de l'estació de tren de Castelldefels

Els fets van passar divendres a primera hora del matí. Un jove de 21 anys, veí del poble i amb antecedents per lesions, va baixar d'un tren a l'estació de Castelldefels i a l'andana es van enfrontar amb el vigilant de seguretat. Hi va haver un estira-i-arronsa i, finalment, el vigilant, de 44 anys, va caure a terra mort. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir les circumstàncies dels fets i estan a l'espera que l'autòpsia determini si la mort del vigilant ha estat per un cop durant la baralla o per una posterior parada cardíaca de la víctima, que treballava per a l'empresa Prosegur.

Actualitzat
El jove, de 21 anys, ha estat detingut per la Policia Local i és a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Gavà, al Baix Llobregat, a l'espera de comparèixer davant del jutge. L'agressor ja té altres antecedents per casos de lesions.

El conseller d'Interior, Felip Puig, s'ha compromès a revisar la vigilància d'estacions i trens. Per la seva banda, els companys de feina del vigilant mort s'han queixat que només disposen d'una porra i d'unes manilles en cas d'agressions.

L'autòpsia al vigilant de seguretat de l'estació de Renfe de Castelldefels haurà d'aclarir si la causa de la mort ha estat l'agressió del jove, que no volia pagar el bitllet.

Anar al contingut