Pla general del vehicle interceptat pels Mossos d'Esquadra circulant a 197 km/h per l'AP-7 a l'alçada de Cambrils, al Baix Camp, el 2…
Pla general del vehicle interceptat pels Mossos d'Esquadra circulant a 197 km/h per l'AP-7 a l'alçada de Cambrils, al Baix Camp, el 26 d'octubre de 2016. (Horitzontal)

Els Mossos d'Esquadra enxampen un conductor que circulava drogat i a 197 km/h per l'AP-7

ACN Cambrils.-Els Mossos d'Esquadra han enxampat un veí d'Amposta que conduïa a 197 km\/h per l'AP-7 en un tram limitat a 120 km\/h i que va donar positiu per cocaïna en la prova de drogues. Els fets van passar aquest dimecres pels vols de les deu del matí en un control de trànsit que les patrulles de trànsit havien establert al punt quilomètric 263 de l'autopista, dins del terme municipal de Cambrils (Baix Camp). El conductor, que té 28 anys i és de nacionalitat marroquina, va resultar doblement denunciat administrativament per l'excés de velocitat i pel resultat positiu en drogues. Aquestes sancions comporten una pèrdua de dotze punts del permís de conduir -sis per cada infracció-. Aquest mateix dispositiu establert a Cambrils va controlar 572 vehicles, dels quals 17 van ser sancionats per excés de velocitat, segons ha informat la policia catalana.

Anar al contingut