Fotografia activada pel radar dels Mossos d'Esquadra al vehicle de gamma alta que dilluns al vespre circulava a 194 km/h per la comarca del Seg…
Fotografia activada pel radar dels Mossos d'Esquadra al vehicle de gamma alta que dilluns al vespre circulava a 194 km/h per la comarca del Segrià.

Els Mossos d'Esquadra detenen un conductor al Segrià per circular a 194 km/h en un tram limitat a 100

ACN Lleida.-Un conductor de 63 anys, de nacionalitat italiana, passarà en les pròximes hores a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat vial. Agents dels Mossos d'Esquadra de Trànsit el van detenir aquest dilluns al vespre durant un control de velocitat al punt quilomètric 1,7 de la carretera LL-11, dins del terme municipal dels Alamús (Segrià). Segons han informat els Mossos, a les 20.51 hores el cinemòmetre va detectar un cotxe circulant a 194 k\/h en un tram de carretera on la velocitat màxima permesa és de 100 km\/h.

Els agents van aturar el vehicle i van identificar el conductor, que no té residència a l'Estat espanyol. Va quedar detingut per circular a una velocitat punible penalment. El vehicle, un turisme de gamma alta, va quedar immobilitzat a la comissaria de Lleida.Un cop en dependències policials, els mossos van comprovar que el mateix vehicle havia estat fotografiat minuts abans per un altre radar a l'autovia A-2, circulant a 168 km\/h. També el 30 de maig va ser detectat per un radar de la Garrotxa circulant amb excés de velocitat. Per aquestes dues infraccions, que eren administratives, el conductor haurà de fer efectives les dues sancions abans de poder recuperar el vehicle.

Anar al contingut