Barcelona

Els Mossos d'Esquadra detenen cinc jugadors del Bada Bing

Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc jugadors de l'equip Bada Bing, de Tercera Divisió Territorial, que presumptament haurien participat en l'agressió a diversos jugadors d'un altre equip, al qual es van enfrontar aquest cap de setmana passat. Un dels detinguts ja va ser condemnat fa vuit anys per la mort d'un jove a la Vila Olímpica i estava en tercer grau, és a dir, només havia d'anar a dormir a la presó.

Actualitzat
Els Mossos han detingut Valentín Moreno, un dels condemnats pel crim de la Vila Olímpica, l'abril de l'any 2000, com un dels cinc  jugadors de l'equip de futbol Bada Bing presumptament implicats en les agressions a diversos jugadors d'un altre equip de tercera regional.

El noi, que era menor d'edat en el moment del crim, va ser condemnat a vuit anys d'internament per l'assassinat de Carlos Javier Robledo, un crim que el tribunal va qualificar de "salvatge i brutal". Valentín Moreno estava des de feia quatre mesos complint un tercer grau i només havia d'anar a la presó per dormir, després que al setembre s'acabés el seu internament. El jutge de vigilància penitenciària li va atorgar el règim obert perquè va tenir en compte "els seus esforços de rehabilitació".

Per la seva banda, el Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol ha inhabilitat Moreno i tres jugadors més per a la pràctica del futbol. A més, també ha suspès cautelarment la participació del club Bada Bing a la Lliga.
Anar al contingut