Girona

Els Mossos d'Esquadra denuncien una parella per deixar desemparat un nadó de deu mesos dins d'un vehicle a Girona

Una dona va donar l'alerta en veure que el nen, de deu mesos, plorava dins d'un monovolum sense ningú que se'n fes càrrec

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han denunciat per desemparament de menors una parella que va deixar un nadó de deu mesos sol a l'interior d'un cotxe i van marxar a passejar. Els fets van passar dilluns cap a les vuit del vespre a Girona. Una dona va alertar els Mossos en veure que un nen plorava dins d'un monovolum de matrícula alemanya estacionat fora de les muralles i que no hi havia ningú que se'n fes càrrec.

El cotxe estava obert i després d'una hora de recerca infructuosa, davant l'estat de desemparament del nadó, els agents se'l van endur a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà. Mentrestant, una altra patrulla es va quedar al costat del vehicle per intentar descobrir qui eren els pares del nen i on eren.

L'home i la dona, de 45 i 29 anys respectivament, van aparèixer al cap d'una estona acompanyats d'altres fills de la parella. Segons van dir, havien anat a passejar. i se'ls va citar per comparèixer davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona com a presumptes autors d'un delicte de desemparament de menors.

Anar al contingut