Plantació de marihuana a Vilassar de Dalt
Plantació de marihuana a Vilassar de Dalt
Vilassar de Dalt

Els Mossos desmantellen una plantació de 900 plantes de marihuana a Vilassar de Dalt

Un cop venuda la plantació, instal·lada en una nau industrial, n'haurien aconseguit 1 milió 300 mil euros

RedaccióActualitzat

Els Mossos han desmantellat una plantació de marihuana a Vilassar de Dalt, al Maresme i han detingut un home de 32 anys, de nacionalitat holandesa i veí de Barcelona com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública en el vessant del tràfic de drogues i per defraudació de fluid elèctric. La plantació estava instal·lada en una nau industrial en què es van trobar 900 plantes de marihuana amb què, un cop venudes, n'haurien aconseguit 1 milió 300 mil euros.

L'operació policial es va fer dimarts arran d'una denúncia ciutadana. Els Mossos van comprovar que no hi havia activitat empresarial a la nau, que estava connectada de manera fraudulenta a la xarxa elèctrica. A dins hi van trobar les 900 plantes de marihuana en diferents estats de creixement i, també, tota la infraestructura per al cultiu: aparells d'aire condicionat, humidificadors i llums.

Fa dos mesos ja es va desmantellar una altra plantació de marihuana en una nau industrial a Vilassar de Dalt. També se'n va trobar la pista arran d'una connexió il·legal a la xarxa elèctrica.

Anar al contingut