Barcelona

Els Mossos desmantellen un pis dedicat al tràfic de droga a Sants

Els agents dels Mossos han detingut set persones i han intervingut una pistola i gairebé un quilo de cocaïna de gran puresa que, un cop tallada i venuda al carrer, hauria arribat a un valor d'uns 100.000 euros.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han desmantellat un pis dedicat al tràfic de drogues al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona. En aquesta operació, els agents de la policia catalana han detingut set persones, quatre de les quals han ingressat a la presó i la resta han quedat en llibertat amb càrrecs.

Els agents dels mossos han intervingut una pistola i gairebé un quilo de cocaïna de gran puresa que, un cop tallada i venuda al carrer, hauria arribat a un valor d'uns 100.000 euros.

Les investigacions van començar el 17 de desembre quan una veïna de la zona del pis on es traficava amb drogues va alertar la policia que dos homes i una dona eren davant d'una porteria de manera sospitosa. Els Mossos van escorcollar les persones que accedien o sortien del pis i, finalment, hi van entrar i van detenir cinc homes i dues dones que mantenen vincles d'amistat i familiars.


Anar al contingut