Un moment del desallotjament
Un moment del desallotjament
Sabadell

Els Mossos desallotgen una vintena de membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca

El tancament, en una oficina bancària de Sabadell, era per reivindicar la dació en pagament per a una família. Malgrat els nervis i la tensió, el desallotjament s'ha acabat amb amb la identificació dels activistes, però sense detencions. Se'ls acusa d'un delicte d'usurpació.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han desallotjat la vintena d'activistes de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca que, des de dijous, ocupaven una sucursal bancària de Sabadell. El tancament era per reivindicar la dació en pagament per a una família. Malgrat els nervis i la tensió, el desallotjament s'ha acabat amb amb la identificació dels activistes, però sense detencions. Se'ls acusa d'un delicte d'usurpació.

Segons la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, l'entitat bancària i el client havien arribat a un acord de dació en pagament, però, un dia abans de firmar l'acord, Unnim va posar com a condició que el client es fes càrrec del pagament de 4.000 euros en metàl·lic en concepte de despeses. Com que no va poder pagar, dimarts passat es va tirar endavant l'execució hipotecària.

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca ha organitzat accions de protesta aquest dilluns al matí a diverses oficines d'Unnim a Sabadell per pressionar l'entitat perquè accepti la dació en pagament per a aquesta família que no pot pagar la hipoteca.
Anar al contingut