El vehicle que circulava a 208 quilòmetres per hora en un tram limitat a 120 km/h a l'AP-7, al seu pas per Medinyà, el passat 28 d'octubre…
El vehicle que circulava a 208 quilòmetres per hora en un tram limitat a 120 km/h a l'AP-7, al seu pas per Medinyà, el passat 28 d'octubre. (HORITZONTAL)

Els Mossos denuncien dos conductors per quasi doblar la velocitat permesa a Medinyà i Bàscara

Actualitzat

ACN Girona.-Els Mossos d'Esquadra van denunciar divendres passat dos conductors, de nacionalitat espanyola, per circular a una velocitat que quasi doblava la permesa a Medinyà (Gironès) i Bàscara (Alt Empordà), segons han informat fonts policials. El primer dels fets va tenir lloc a un quart d'onze del matí a l'AP-7 en el punt quilomètric 50,8, dins el terme municipal de Medinyà, on el conductor denunciat, un home de 41 anys i veí de Malgrat de Mar, circulava a 208 km\/h en un tram de 120 km\/h, una infracció que li podria comportar la retirada de sis punts del permís de conduir i 600 euros de multa. L'altre conductor, un home de 32 anys i veí de Sant Jordi Desvalls, circulava a 181 km\/h en un tram limitat a 100 km\/h, al quilòmetre 737 de la N-II, a Bàscara.

A diferència del primer conductor, els Mossos no el van poder aturar i li van notificar posteriorment la sanció al seu deu domicili. En aquest cas, també pot perdre 6 punts i haver de pagar 600 euros de multa.

Anar al contingut