Els Mossos denuncien cinc persones per tenir 87 gossos en males condicions

Ha passat a les Terres de l'Ebre, on han detectat cinc finques amb animals que malvivien en condicions higièniques i sanitàries molt deficients

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han denunciat per via administrativa cinc propietaris de gossos de les Terres de l'Ebre per tenir 87 animals en males condicions. Els gossos estaven en dues gosseres il·legals i tres finques particulars a les comarques del Baix Ebre i de la Ribera d'Ebre.

Segons han explicat els Mossos, els gossos vivien en condicions higièniques i sanitàries penoses, sense aigua ni menjar, i en algun cas els animals no tenien lloc on refugiar-se de les temperatures extremes que han viscut aquest estiu.

 

 

Al Perelló, Bitem, Tortosa, Miravet i Alfara de Carles

La primera actuació els Mossos la van fer el mes d'abril en una finca del Perelló. Després s'han anat descobrint més animals en condicions precàries en finques de Bitem, Tortosa, Miravet i Alfara de Carles.

Per aquests fets van denunciar administrativament els propietaris de les finques per infracció de la llei de protecció dels animals que preveu multes d'entre 400 i 2.000 euros per cada infracció detectada.

 


Anar al contingut