Lloret de Mar

Els Mossos demanen ajut a altres cossos policials per detenir el sospitós de la mort de la noia italiana a Lloret

El principal sospitós de la mort d'una noia italiana de 23 anys a Lloret de Mar ha desaparegut. Sorprèn que la policia va arribar a interrogar-lo quan la noia va desaparèixer, però ara no se sap on és i totes les policies treballen en la seva recerca. Els Mossos d'Esquadra han demanat ajuda a diversos cossos policials i els han enviat una fotografia d'aquest uruguaià anomenat Víctor, que la Guàrdia Civil ha remès a totes les unitats per evitar que surti del país.

Actualitzat

Víctor, conegut com "El Gordo", és l'última persona amb qui es va veure la noia italiana trobada morta a Lloret abans de la seva desaparició. Per això se'l va interrogar diverses vegades i fins i tot se li van agafar mostres d'ADN. Ara, però, no hi ha cap rastre d'ell i per això s'han distribuït fotografies seves a tot l'Estat per evitar que surti del territori.

Mentrestant, el consolat italià s'ha compromès a fer tot el necessari per repatriar el cos de Federica tan bon punt els Mossos d'Esquadra ho autoritzin. L'advocat de la família ha confirmat que els pares de la jove no es traslladaran a Catalunya perquè no hi ha ja esperances de veure-la viva.

A tot això es continuen esperant els resultats de les anàlisis que confirmin les causes i la data de la mort de la noia, que va ser trobada morta una setmana després de la seva desaparició.

Anar al contingut